Хто ми

Наша адреса сайту: http://112ua.cz.

Які персональні дані ми збираємо і з якою метою

Коментарі

Якщо Відвідувач залишає коментар на сайті, ми збираємо дані зазначені у формі коментаря, а також IP адреса відвідувача і дані user-agent браузера з метою визначення спаму.

Анонімізований рядок створювана з вашої адреси email (хеш) може надаватися сервісу Gravatar, щоб визначити чи використовуєте ви його. Політика конфіденційності Gravatar доступна тут: https://automattic.com/privacy/ . Після схвалення коментаря ваше зображення профілю буде видимим публічно в контексті вашого коментаря.

Медіафайли

Якщо Ви зареєстрований користувач і завантажуєте фотографії на сайт, Вам можливо слід уникати завантаження зображень з метаданими EXIF, так як вони можуть містити дані вашого місця розташування по GPS. Відвідувачі можуть отримати цю інформацію завантаживши зображення з сайту.

Форми контактів

Кукі

Якщо ви залишаєте коментар на нашому сайті, ви можете включити збереження вашого імені, адреси email і вебсайту в куки. Це робиться для вашої зручності, щоб не заповнювати дані знову при повторному коментуванні. Ці кукі зберігаються протягом одного року.

Якщо у вас є обліковий запис на сайті і ви ввійдете в неї, ми встановимо тимчасовий куки для визначення підтримки куки вашим браузером, куки не містить ніякої особистої інформації і видаляється при закритті вашого браузера.

При вході в обліковий запис ми також встановлюємо кілька куки з даними входу і настройками екрану. Куки входу зберігаються протягом двох днів, куки з настройками екрану-рік. Якщо ви виберете можливість "Запам'ятати мене", дані про вхід будуть зберігатися протягом двох тижнів. При виході з облікового запису куки входу будуть видалені.

При редагуванні або публікації статті в браузері буде збережений додатковий куки, він не містить персональних даних і містить тільки ID записи відредагованої вами, закінчується через 1 день.

Вбудований вміст інших вебсайтів

Статті на цьому сайті можуть включати вбудований вміст (наприклад відео, зображення, статті та ін.), подібний вміст поводиться так само, як якщо б відвідувач зайшов на інший сайт.

Ці сайти можуть збирати дані про вас, використовувати куки, впроваджувати додаткове відстеження третьою стороною і стежити за вашим взаємодією з впровадженим вмістом, включаючи відстеження взаємодії, якщо у вас є обліковий запис і ви авторизувалися на тому сайті.

Веб-аналітика

З ким ми ділимося вашими даними

Як довго ми зберігаємо ваші дані

Якщо ви залишаєте коментар, то сам коментар і його метадані зберігаються невизначено довго. Це робиться для того, щоб визначати і схвалювати наступні коментарі автоматично, замість приміщення їх в чергу на схвалення.

Для користувачів з реєстрацією на нашому сайті ми зберігаємо ту особисту інформацію, яку вони вказують у своєму профілі. Всі користувачі можуть бачити, редагувати або видалити свою інформацію з профілю в будь-який час (крім імені користувача). Адміністрація вебсайту також може бачити і змінювати цю інформацію.

Які у вас права на ваші дані

При наявності облікового запису на сайті або якщо ви залишали Коментарі, то ви можете запросити файл експорту персональних даних, які ми зберегли про вас, включаючи надані вами дані. Ви також можете запросити видалення цих даних, це не включає дані, які ми зобов'язані зберігати в адміністративних цілях, за законом або цілях безпеки.

Куди ми відправляємо Ваші дані

Коментарі користувачів можуть перевірятися автоматичним сервісом визначення спаму.

Угода Користувача

Цей документ» Угода " є пропозиція Правовласника укласти безкоштовний договір на інформаційне обслуговування на викладених нижче умовах.

1. Загальні положення
1.1. У цьому документі і випливають або пов'язаних з ним відносинах сторін застосовуються такі терміни і визначення:

а) сервіс-сукупність функціональних можливостей програмно-апаратних засобів Правовласника, включаючи Сайт і Контент, в яких користувачеві надається доступ з метою інформаційного обслуговування.

б) Сайт-автоматизована інформаційна система, доступна в мережі Інтернет за адресою (включаючи піддомени) http://112ua.cz.

в) Користувач — ви та / або інша особа, в інтересах якої Ви уклали цю угоду з Правовласником відповідно до вимог чинного законодавства та цієї Угоди.

г) Контент — будь-які інформаційні матеріали, включаючи текстові, графічні, аудіовізуальні та інші матеріали, до яких можна отримати доступ з використанням Сервісу.

1.2. Використання Вами сервісу будь-яким способом і в будь-якій формі в межах його оголошених функціональних можливостей, включаючи:

перегляд контенту в рамках Сервісу;
оформлення передплати на інформаційну розсилку;
направлення повідомлення з використанням онлайн-форм на сайті;
звернення до служби підтримки сайту за реквізитами, розміщеними на сайті;
інше використання сервісу,
створює договір на умовах цієї Угоди та зазначених у ньому обов'язкових для сторін документів відповідно до положень адміністративного кодексу України.

1.3. Скориставшись кожною із зазначених вище можливостей по використанню сервісу ви підтверджуєте, що:

а) ознайомилися з умовами цієї Угоди та зазначених у ній обов'язкових документів у повному обсязі до початку використання сервісу.

б) приймаєте всі умови цієї Угоди і зазначених у ньому обов'язкових документів в повному обсязі без будь-яких вилучень і обмежень з Вашого боку і зобов'язуєтеся їх дотримуватися або припинити використання сервісу.

2. Загальні умови користування Сервісом
2.1. Обязательным условием заключения настоящего Соглашения является полное и безоговорочное принятие и соблюдение Пользователем в установленных ниже случаях требований и положений, определенных следующими документами ( «Обязательные документы»):

а) Політика конфіденційності, розміщена та / або доступна в мережі Інтернет за адресою http://112ua.cz, яка містить правила надання та використання конфіденційної інформації, включаючи персональні дані Користувача.

2.2. Правовласник має право встановлювати ліміти і вводити інші технічні обмеження використання Сервісу, які час від часу будуть доводитися до відома користувачів у формі і способом за вибором Правовласника.

3. Обмеження
Погоджуючись з умовами цієї Угоди користувача, ви розумієте і визнаєте, що:

3.1. До відносин сторін з надання Сервісу на безоплатній основі не підлягають застосуванню положення законодавства Про захист прав споживачів.

3.2. Оскільки сервіс знаходиться в стадії постійного доповнення та оновлення нових функціональних можливостей, форма і характер Послуг можуть час від часу змінюватися без попереднього повідомлення Користувача. Правовласник має право на свій розсуд припинити (тимчасово або остаточно) надання послуг (або будь-яких окремих функцій в рамках послуг) всім користувачам взагалі або вам, зокрема, без вашого попереднього повідомлення.

3.3. Користувач не має права самостійно або із залученням третіх осіб:

копіювати (відтворювати) в будь-якій формі і способом входять до складу сервісу Правовласника програми для ЕОМ і бази даних, включаючи будь-які їх елементи і Контент, без отримання попередньої письмової згоди їх власника;
розкривати технологію, емулювати, декомпілювати, аналізувати, дешифрувати і виробляти інші аналогічні дії з сервісом;
створювати програмні продукти та / або послуги з використанням Сервісу без дозволу правовласника.
3.5. При виявленні помилок в роботі сервісу або в розміщеному на ньому Контенті повідомте про це Правовласнику за адресою, вказаною в реквізитах або окремо на сайті технічної підтримки.

4. Повідомлення
4.1. Користувач погоджується отримувати від Правовласника на електронну адресу та / або абонентський номер телефону, вказаний вами при роботі з сервісом, інформаційні електронні повідомлення (далі — «нотифікатор»).

4.2. Правовласник має право використовувати нотифікатор для інформування користувача про зміни і нові можливості сервісу, Про зміну Угоди або зазначених у ньому обов'язкових документів, а також для розсилок інформаційного або рекламного характеру.

5. Інші умови
5.1. Ця Угода Користовача, порядок її укладення та виконання, а також питання, не врегульовані цією Угодою, регулюються чинним законодавством України.

5.2. Всі спори за угодою або у зв'язку з нею підлягають розгляду в суді за місцем знаходження Правовласника в узгодженні з чинним законом України.

5.3. Ця угода може бути змінена або припинена Правовласником в односторонньому порядку без попереднього повідомлення Користувача і без виплати будь-якої компенсації у зв'язку з цим.

5.4. Чинна редакція Угоди розміщена на сайті Правовласника і доступна в мережі Інтернет за адресою http://112ua.cz

 

 

Ochrana osobních údajů a informace o zpracování

  1. Na fyzické osoby, které vyplní a odešlou Provozovateli vyplněný objednávkový formulář z informačního webu www.112ua.cz (dále jen „Uživatel“), se vztahuje zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a další příslušné právní předpisy.
  2. Uživatel bere na vědomí, že odesláním vyplněného objednávkového formuláře započne zpracovávání Osobních údajů Provozovatelem.
  3. Pokud Uživatel neposkytne své Osobní údaje, není možné uzavřít smlouvu s Provozovatelem a/nebo mu poskytnout služby z ní vyplývající. Osobní údaje jsou v této souvislosti nezbytné pro poskytnutí konkrétní služby či produktu Provozovatele.
  4. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi Provozovatelem a Uživatelem, a to za účelem uzavření smlouvy, jakož i po dobu trvání smluvního vztahu.
  5. V případě uzavření smlouvy dle Obchodních podmínek Provozovatele budou Osobní údaje zpracovávány a uchovávány po dobu následujících 36 měsíců pro případ vzniku sporu týkajícího se vztahu mezi Provozovatelem a Uživatelem, a to za účelem ochrany oprávněných zájmů Provozovatele. Oprávněným zájmem Provozovatele je řádné a včasné plnění dohodnutého smluvního závazku mezi Provozovatelem a Uživatelem a plnění zákonných povinností, které Provozovateli ze smluvního vztahu mezi ním a Uživatelem vyplývají.
  6. Za účelem plnění zákonné povinnosti archivace účetních dokladů na základě zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů budou Osobní údaje (kromě e-mailové adresy a telefonního čísla) dále zpracovávány a uchovávány po dobu 5 let počínaje rokem následujícím po roce, v němž došlo k uzavření smlouvy mezi Provozovatelem a Uživatelem.
  7. Osobní údaje – telefonní číslo a e-mail- budou zpracovávány pro účely marketingových a obchodních sdělení po dobu evidence Uživatele dle článku II. odst. 5 a dále po dobu 12 měsíců po jejím skončení, pokud nebude souhlas kdykoliv Uživatelem odvolán.
  8. Po uplynutí lhůty uvedené v článku II. odst. 4, odst. 5, 6 a 7 Provozovatel Osobní údaje zlikviduje.
  9. Uživatel  je povinen Provozovateli poskytnout pouze pravdivé a přesné Osobní údaje.
  10. Provozovatel vynaloží maximální úsilí, aby nedošlo k neoprávněnému zpracování Osobních údajů.
  11. Osobní údaje Uživatelů nebudou předávány žádným třetím osobám, do třetí země ani mezinárodní organizaci.
  12. Osobní údaje jsou a budou zpracovávány v elektronické podobě neautomatizovaným způsobem.
  13. Uživatel bere na vědomí, že jeho osobní údaje jsou uloženy v datacentrech společnosti Google LLC a Facebook. Provozovatel využívá služby G Suite a Google Cloud Platform a taki Facebook ads, jejichž provoz je v souladu s evropskými standardy ochrany osobních údajů.
  14. Uživatel bere na vědomí, že může docházet k ukládání cookies společnosti Google LLC na jeho zařízení.
  15. Uživatel bere na vědomí, že může docházet k ukládání cookies společnosti Facebook na jeho zařízení.